Våra Settrar

LOGAN C.I.E. East Meadows What A Guy
SE55719/2017

e: Frinan Entertaining Coppers
u: East Meadows Optimal Lady

Höfter: A/A
CLAD: Hereditärt fri
PRA (rcd4): Fri

Att Logan skulle bli en del av vår familj var bestämt så fort han blev påtänkt. Han har drillats till utställning sedan han var liten valp – och han älskar att springa i ringen. Det gäller bara att försöka hålla jämna steg. Under coronaåret 2020 blev Logan Bästa hane på den enda ISF-utställningen. (läs mer här)

PENNIE East Meadows April
SE28200/2019

e: Fairhaven Xscape
u: East Meadows She

Höfter: B/B
CLAD: Hereditärt fri
PRA (rcd4): Fri

Pennie har tillbringat långa perioder hos oss redan som valp, men flyttade till oss på heltid som ettåring. På grund av Coronatider blev Pennie mycket sparsamt utställd som unghund, men vi ser stor potential både fysiskt och mentalt. (läs mer här)

 

NEALA Nordic Mahogany Pennies Apple
SE16780/2022

e: Grove Creek's Dream Oh Calcutta
u: East Meadows April

Höfter: B/B
CLAD: Hereditärt fri
PRA (rcd4): Hereditärt fri

Neala är Pennies dotter och hon är den första egenuppfödda settern i vårt hus (född 13 januari, 2022). Att vi ville ha en tik efter Pennie det var det inga tveksamheter om. Pennie är en helt underbar tjej och Neala är i mångt och mycket hennes avbild. (läs mer här)

 

 

 

EDDIE Ethelred's Dun Bheagan
SE14569/2014

e: Fairhaven Love Child
u: Copper's Såpbubbla

Vår vackra Eddie har sedan späd valpålder haft bekymmer med sin hälsa. Vad som i första läget verkade vara en dålig mage visade sig vara ett överaktivt immunförsvar och till råga på allt fick han som femåring sitt första epilepsianfall. Eddie är den som alla faller pladask för både för hans näpna utseende, och för hans mysiga uppenbarelse. Han kommer dock av förklarliga skäl aldrig att få föra sina gener vidare. (läs mer här)

IN MEMORIAM (läs mer här)

 

© Nordic Mahogany