LOGAN East Meadows What A Guy
SE55719/2017

e: Frinan Entertaining Coppers
u: East Meadows Optimal Lady

Höfter: A/A
CLAD: Hereditärt fri
PRA (rcd4): Fri

Logan är killen som alltid hänger på. Han älskar att bada och busa men favoritsysselsättningen är att leka med bollar!

Han blev Bästa Valp på sin första utställning (arrangerad av Östergötlands Kennelklubb i Norrköping) 2018 och det var så nära att han blev placerad i BIS Valp-finalen.

Logan har ställts regelbundet med flera fina placeringar och med betyget Excellent sedan han gick från gänglig valp till unghund och sedan upp i öppenklassen.

På Nyårssjärnan (arrangerad av Södermanlands Kennelklubb i Eskilstuna) december 2019 lyckades han med bedriften att bli BEST IN SHOW. Där kom han på att det där med applåder är roligt och han svävade som på moln i finalringen.

Sedan kom Corona och satte käppar i hjulet ... Men i september 2020 deltog vi i årets enda ISF-utställning (arrangerad av LO Värmland-Dalsland och LO Östergötland, i Kristinehamn) och där blev han Bästa Hane och BIM.

I början av 2021 lyste utställningarna med sin frånvaro men under sommaren blev tre internationella SKK-utställningar av och Logan knep två av tre CACIBs och blev bästa hane och BIM i Ljungskile och på Högbo Bruk. Första utställningen för Logan 2022 blev NKK-internationell i Trondheim och han knep ytterligare ett CACIB och blev BIM.

Han är en kille som gör oss stolta och man har aldrig tråkigt i närheten av honom!

 

© Nordic Mahogany