Om Nordic Mahogany

Inte visste vi att vad som från början var en efterlängtad utökning av familjen, skulle utvecklas till något som skulle komma att ta upp en stor del av vår vakna tid.  En setter blev två settrar, blev tre, och nu är frågan hur många settrar man egentligen kan ha.

Det började med att vi ville träffa lite fler settrar, och åkte därför till en utställning. Det första vi såg när vi svängde in på parkeringen var en husbil med kennelnamnet på vår förste setters mamma – där parkerade vi, och på den vägen är det. En utställning blev två utställningar, blev tre – och sen blev vi fast.

Så vilka är vi då. Här på Norrvägen bor Sara och Thomas med våra rödingar. Egenföretagande inom digital mediadesign fungerar alldeles utmärkt i kombination med kennelverksamhet för mig, Sara, och husse Thomas jobbar på orten.

Vi ställer höga krav på oss själva som hundägare, på de uppfödare som är grunden till vår kennel, och på dig som valpköpare. Inget är viktigare för oss än att våra hundar kommer att leva ett meningsfullt och sunt liv.

Vår ambition är att bidra till en hälsosam utveckling för våra settrar. Vi håller på devisen att man kan vara både vacker, röra sig flytande fram, ha lång päls och vara frisk. Detta är en princip vi aldrig ger avkall på – en hund med kända sjukdomstillstånd avlas det inte på!

Blev du nyfiken på rasen, oss, utställningar eller bara vill prata settrar, hör av dig!

 

© Nordic Mahogany