GANDHI Grove Creek's Dream Oh Calcutta
SE48762/2015

e: C.I.E WW-14 EuW-12 EuW-13 MultiCh
Applegrove Bechamel
u: Dollydane's Kalamity Jane

Höfter: A/A
CLAD: Fri
PRA (rcd1): Fri
PRA (rcd4): Fri

Gandhi är en oerhört trevlig herre i sina bästa år. Vi har hälsat på honom i hans hemmaflock och han har varit här flera helger. Hade det varit upp till oss så hade han lätt kunna få bo här på heltid för man blir enkelt förälskad i honom.

Gandhi bor hos Lena och Olof på Kennel Applegrove utanför Uppsala men han är född hos Kennel Grove Creek's i Finland.

Hans pappa, som i utställningskretsar är en väldigt välkänd herre tituleras både ”Världsvinnare” samt ”Europavinnare”, kommer från Kennel Applegrove. Så att Gandhi hamnade i Uppsala är inte så konstigt.

Gandhi är mer sparsamt utställd än sin berömda pappa men i Sverige har han visats på två internationella SKK-utställningar, bägge med betyget Excellent samt CK och han placerade sig i BHKL (Bästa Hanklass).

Han har även deltagit på tre nationella SKK-utställningar, även där med betyget Excellent och CK på alla tre, en BIR (Bäst i rasen), BIG1 (Bäst i gruppen) och BIS2-placering (Best in Show) och BHKL2 i de andra två. Han har även deltagit i en Nordic SKK-utställning med betyget Excellent. Utöver dessa svenska resultat så har han cert i Finland och Estland också, samt två Reserv-CACIB.

Han har en mörk, rak, fin päls och han rör sig med ett så lätt steg och mycket power - en häftig hund.

 

© Nordic Mahogany